Viktigaste personerna


Sharon: Huvudperson. Sharon har rödbrunt hår och är en typisk författarfigur. Klär sig i kläder som är bekväma och bryr sig mycket om sina vänner, sin familj, pojkvän och saker som står Sharon nära.
Cassidy(Cassie): Sharons bästa vän. Cassie är lång, smal, vacker och är helt olik än Sharon och det är underligt att de kommer överens. Cassies föräldrar är rika och skilda. Cassie är intresserad av mode, trender, frisyrer, make-up och skvaller.
Chuck: Sharons pojkvän.

Stephanie: Stephanie är uppväxt i New Yorks finaste område-Upper East Side. Ord som man beskrivit henne med: Vacker, Smal, Dyr, Snobbig, Blyg, Glad, Försiktig, Rolig.
Birdie: Uppväxt på Darlingtons fruktodling i en omtänksam familj i en grön gård. Ord som beskriver Birdie: Blyg, Försiktig, Vacker, Liten, Rolig, duktig.
Nicki: Uppväxt med sin mamma i Queens och Harlem, men senare flyttade Nicki och hennes mamma till Florida där Nickis mamma fick ett bättre jobb och de fick de lite bättre ställt. Ord som beskriver Nicki: Modig, Tuff, Vacker, Rolig, Glad, Kurvig, Lång.
Alexina: Alexina(Alex) är uppväxt i California. Ord som beskriver henne: Vacker, Kurvig, Smal, Liten, Kort, Glad, Rolig, Hyper och rik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0