5 månader tidigare...

"Jag kan knappt fatta att vi inte kommer att ses på flera månader..! Men du måste lova att besöka mig under sommaren. Tänk att jag kommer bo på ett internat? " gnällde Derya medan hon strök en hårlock ur sitt ansikte.
Derya var 16, snart 17 och hade långt, lockigt hår ända ner till svanken. Hennes hud var full av finnar och hon hade glasögon. Hon var snäll, prydlig och skötte sig i skolan och på fritiden.
Hon hade inte gjort något olagligt någonsin. Derya tyckte om att under vintrarna mysa framför brasan med Vincent och en bra bok + en kopp varm kakao och under sommaren sitta i parken, ha picknick och läsa bra böcker.
Vincent och hon hade varit ihop sedan de var 12. Då var Derya den som alla pojkar skulle kunna ha dött för. Derya hade fallit för Vincent, närmast för att han var rätt så snygg och snällast av alla pojkarna.
Med åren hade Vincent ändrats och vuxnat till sig. Han var trött på Derya och på fester brukade han hänga med en av de populära tjejerna-Cassie. Derya visste förstås inget om det och trodde bara att Vincents föräldrar var strikta.
Vincent hade funderat på att göra slut med Derya, och i hans huvud hade det redan hänt, men han ville ju inte såra henne.
Men vilken kille skulle det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0